Aqvavarius | Allmänna villkor
16393
page-template-default,page,page-id-16393,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Köpvillkor

 

Någon minimigräns för antal artiklar eller pris finns ej och alla priser är med moms.

 

Villkor för leverans och frakt inom Sverige

Varor levereras med paket till närmsta ombud. Anlitade fraktföretag är DSV, DHL, Schenker, Bring och PostNord beroende på vikt och storlek.

Fraktkostnaden visas i kundvagnen då en eller flera varor valts. Den totala kostnaden för frakt syns i kassan. Fraktkostnaden är 79 kr per leverans.

 

Leveranstid

Tid för leverans av varor är vanligtvis 2-3 vardagar. Oförutsedda förseningar som ligger utanför normala förhållanden kan inträffa. Någon ersättning för uppkommen försening lämnas ej.

 

Betalningsvillkor

Betalning kan ske med Visa, Mastercard, direkt banköverföring eller via PayPalkonto. Vi samarbetar med PayPal och betalningen sker över en säker anslutning. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. PayPal använder 3D-securetekniken för kortbetalningar vilket bidrar till en hög säkerhet.

Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra en beställning hos oss.

 

Personuppgifter

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Genomförd beställning innebär att samtycke ges till att namn och övriga personuppgifter registreras i vårt kundregister. Om vi inte har din e-mailadress kan inte någon orderbekräftelse skickas och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras. De personuppgifter du lämnar till oss används för orderhantering och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Personuppgifter lämnas aldrig över till någon tredje part.

 

Avbeställning

Avbeställning är möjlig per e-mail kerstin@triolights.com så länge varan inte har lämnats över till något transportföretag. Var god meddela så fort som möjligt för att vi ska kunna avbryta köpet (återbetalning sker inom 14 dagar).

 

Ånger- och returrätt

Privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackningen återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. För att, som privatkonsument, använda ångerrätten ska man kontakta oss per e-mail innan retur sker och avvakta svar. Retur ska ske i medsänt emballage. Brister i emballaget vid retur som medför skada ersätts ej. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 14 dagar).

 

Reklamation

Observera att Aqva Varius karaffer är handgjorda och mindre avvikelser sinsemellan kan förekomma vilket ej kan betraktas som fel. Vid skada på produkt måste detta anmälas med ordernummer och bild på varan snarast per e-mail för att reklamation till fraktföretag ska kunna genomföras av oss. För eventuell retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto. Retur ska ske i medsänt emballage. Kan vi inte ersätta dig med ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i eventuell retur.

 

Reservationer

Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning som kan bero på osedvanligt stor orderingång, förseningar hos glasbruk, transportstrejk eller något annat som ligger utanför vår kontroll.

 

Köptrygghet

Vi följer konsumentköp- och distansavtalslagen samt allmänna reklamationsnämndens och konsumentverkets rekommendationer. Eftersom vi eftertraktar smidighet löser vi eventuella besvär snarast efter de uppstått. Allt för att du som kund ska uppleva fullgod köptrygghet av våra produkter.